fredag den 1. juni 2012

Smash - SOL og Sommer tak ;-)

Jeg har opdaget de lækreste digi stempler. Det er en kvinde der hedder Krista Smith der står bag dem. Hendes butik hedder Saturated Canary. Jeg har indtil videre kun købt et enkelt, som jeg har brugt på nedenstående Smashside (En pige med en smashbog), men jeg er da sikker på at jeg får købt flere. Tjek også hendes blog - hun har nogle enkelte freebies :-)


Og så blev jeg bare så deprimeret over dette vejrskift - så jeg lavede denne dobbelte smash side.Nu vil jeg gå ned i vores køkken og glæde mig over, at vi er ved at få installeret ny opvaskemaskine :-)
I morgen vil jeg tage i svømmehallen med ungerne, og senere få besøg af min bror og hans familie.
EDIT lørdag formiddag: €£%¤¤&(/=)?=`?`?*QKTR#%& - hvorfor skal der lige være svømmestævne idag (når man nu har fået ungerne med op til svømmehallen) ;-P

Hvad skal du bruge din weekend på?

7 kommentarer:

ingejc sagde ...

Det er super skønne stempler hun laver. De er sjove at farvelægge. Det er lækre smash sider du har fået lavet. God week-end.

Anonym sagde ...

Det er virkelig et super skønt stempel - super cool med den smashbog hun læser i:D
Jeg tror vi alle er lidt negative over det vejrskifte :P så dejligt med nogle rigtige sommerbilleder.

I denne weekend skal jeg nok passe en ret så træt kæreste der har været på festival i skive. Jeg skal dog også læse en maaaaaaaasse lektier - eksamen står efterhånden for døren!
God weekend

Gitte sagde ...

Flotte sider du har lavet.
God weekend.

Karina Beck sagde ...

Skønne Smash sider!
Ja, vi ber bare guderne om godt vejr ; )

Hanneby sagde ...

Lækre sider .... som altid..

Majken har sidste skoledag i dag - om lidt kl. 0030 skal jeg ud i rugbyklubben og være den ansvarlige voksen..hmm ... så må vi se om jeg kan finde ud af det . ha ha ha ha ha .........

I morgen kl. 0900 skal jeg til roskole hele dagen og sødan er det tur til bakken, - så er den dag da gået.........

:) hils omkring dig .. Knus

Charlotte sagde ...

Jeg kan så godt li dine smash sider - og også de emner du vælger at have med i bogen. Lækre sommer-bade-fotos af ungerne - ahhhhh vil så gerne have varmen tilbage!!! Flot med rivningen af fotos.
Vores weekend bliver stille og rolig for en gangs skyld. Skal hente barn fra overnatning - skal køre det andet barn til fødselsdag - aflevere gave til en der fylder 60 og så ellers afslapning .... scrapping! :)
God weekend.

dorit sagde ...

Eejjj, hvor er de søde de støvler...men mine børn havde ikke sådan nogle smarte nogen, måske man kunne finde nogen i en genbrugs. Og så er du supergod til at smashe, jeg har rigtig nydt dine sider.
Vi er i sommerhus, for sæsonen med græsslåning hver 14. dag er begyndt, efter frokost kører vi hjem, for vi skal videre med at kløve brænde, så der er noget til vinteraftenerne.. og måske jeg kan se mit snit til at luske op i scraprummet :-))
Tak for dine kommentarer på min blog !