torsdag den 3. maj 2012

Påske og fødselsdag.

Havde en skøn scrap aften igår sammen med Britt. Fik produceret 2 loer - og det er MEGET for mig, når det gælder vores scrapaftener.

Først et påske layout af den årlige jagt på påskeæg. Heldigvis fandt påske haren os i Sverige ;-)  Der var ikke nogen af billederne der var særlig gode, så jeg lavede en collage af ALLE billederne. Det var heldigvis historien der var vigtigst.


Så et layout fra Alfreds 10 års fødselsdag. Igen ikke særlig gode billeder, men lidt sjove. Hvis nogen undrer sig over titlen - så kom jeg til at tænke på det gamle børne rim, da jeg så disse tre billeder : "1; 2; 10 - giraffen stod på ski....       Så det fik jeg lyst til at skrive:-)
Og så må jeg lige endnu engang takke Lonnie for det super lækre craft karton, som hun gav til alle scrappedullerne til SAM. Det er bare fedt at miste på. Kartonet buler overhovedet ikke, som noget karton har tendens til - så fedt!

11 kommentarer:

Olivia sagde ...

Dejlige farverige layouts.

Ann Weiss sagde ...

Dejlige LOs!

Vivi sagde ...

Festlige layouts....

Karina Beck sagde ...

Flotte festlige layouts.

lonol sagde ...

Godt du er glad for det =D Det er nogle dejlig glade layouts du har lavet. Fedt at påskeharen kunne finde jer i sverige =D
God bededagsferie

Mau sagde ...

Fine Lo'er

Mio sagde ...

Super skønne Layouts elsker alle dine skønne farver, man bliver i så godt humør at at kigge på dem: ) dejlige detaijler : )

Gitte sagde ...

Fine layouts.

troll13 sagde ...

Skønne LO'er du har lavet, og man bliver helt glad, med de farver :o)))

Stine sagde ...

Ej hvor skal jeg altså bare i gang med at scrappe igen - skønne skønne LO's! Dejligt at se LO's fyldt af farver :)

Hanneby sagde ...

Uhhh Alfie... _ Det er blevet nogle lækre LO´s du har lavet dig der ... - og bølgepap ... :) så er den da hjemme...

Knus fra Hanneby